mad2.jpg
De ce suntem siguri că Mad Marketers Conference va fi un eveniment util și interesant pentru internet-marketeeri? Deoarece pentru fiecare prezentare am selectat cei mai buni speakeri din domeniu! Am verificat și reverificat minuţios fiecare prezentare, am stors toată apa până la ultima picătură, ne-am convins de relevanța conținutului și acum putem cu mândrie afirma că la evenimentul nostru, vei obține o idee clară a modului în care trebuie să opereze un brand în 2018.

Deja ești nerăbdător să afli cine sunt eroii de online marketing? Cu plăcere îți povestim totul în detaliu:

mad1

Alexei Tkachuk este autorul celui mai popular blog în limba rusă, despre Instagram – Dnative.ru. Un teoretician virtuos, dar cel mai important –  un practician de succes. Dacă ați căutat vreodată pe google despre instagram în limba rusă, atunci cu siguranţă ați întâlnit acest blog. Prezentările lui Tkachuk întotdeauna sunt un raport simplu și ușor de înțeles, cu umor și auto-ironie. Destul cu postări frumoase și „povești de brand”! Doar hardcore, cifre frumoase și bani în buzunar!

mad3

Ksenia Lukicheva –  fost redactor-șef al portalului AdMe.ru și fost director creativ al cinematografului online ivi.ru. Acum e directorul creativ al rețelei de portaluri rusești Hearst Shkulev Digital. La conferință, Ksenia va vorbi despre un element important și nemuritor al promovării –  content de calitate. Sub conducerea ei a crescut un site popular, cu un trafic de milioane, despre care vorbeau și distribuiau postări pe social media și tot continuă s-o facă. Te asigurăm, Ksenia știe exact cum trebuie creat content unic și de succes în 2018.

mad2

Anton Pahotin –  internet marketing geek, fondatorul agenției digitale GoSocial, a comunităţii Типичная Молдова și a comunităţii de marketeers Mad Marketers. Anton va vorbi despre un subiect important cum ar fi: “Facebook 2018. Ce trebuie să cerem de la marketologi anul acesta?”. Care indicatori trebuie monitorizaţi? Cum să lucrăm cu brandul online? În ce să investim bani? Și cel mai important – ce anume putem obține de la Facebook în schimbul timpului și banilor investiţi?

Vitalii Golovanov – un adevărat veteran al YouTube, cu experiență de zece ani, care are în lista sa de realizări, crearea și producerea unui show de mare succes This Is Хорошо, precum și Интернет Бомбит și Неновости. Pentru mai mult de doi ani pe canalul său “Хочу Миллион Просмотров”, el vorbește despre cum să creezi, să dezvolţi și să menții un YouTube-proiect, și foarte curând va veni la Mad Marketers Conference cu o prezentare foarte cool!

Alexander Kantsler – un internet marketeer ucrainean cu experiență, directorul agenției Diez.agency, are mulți ani de experiență în promovarea brandurilor pe Facebook și Instagram. Pentru Mad Marketers Conference pregătește o prezentare imensă cu multe exemple, sfaturi, lifehacks și tehnici de promovare eficientă.
După cum vezi, fără un bagaj bogat de cunoștințe practice și utile, nu te lăsam să pleci! Biletele se epuizează rapid, dar în zonele RED și GREEN mai sunt locuri libere: https://goo.gl/mTvH8Z

Data și locul: 03.03.18, Tekwill

Ne vedem la conferință!

Preluat de la: diez.md