google-apps-education-wallpaper.jpg
Tehnologiile moderne ne influențeză viața tot mai mult, fiind prezente în toate domeniile acesteia. În ziua de astăzi sunt multe aplicații utile pentru elevi care îi ajută la aprofundarea și acumularea cunoștințelor noi. Despre ce este vorba aflați în articol.

#1. Photomath

Elevii care au nevoie de puțină ghidare în cursul lor de algebră au posibilitatea de a utiliza- Photomath aplicația potrivită pentru rezolvarea problemelor și aflarea x-ului. O simplă poză la problemă și aplicația arată răspunsurile pas cu pas împreună cu explicațiile necesare.

IMG_3795

#2. Periodic table

Aplicația oferită de Royal Society of Chemestry conține nu numai tabelul periodic, însă și informațiile despre fiecare element, împreună cu video tutorial-urile informative și utile. Informația în Periodic Table este clasată pe niveluri care face asimilarea informației mai ușoară.

IMG_3796

#3. Khanacademy

Educația costă, însă aplicația Khanacademy oferă mai mult de 4000 de video în diferite domenii, de la matematică până la artă. Programele pot fi urmărite și nivelul de studii schimbat.

IMG_3797

#4. Duolingo

Studierea unei limbi străine poate fi dificilă. Aplicația Duolingo oferă posibilitatea de a învăța mai multe limbi la diferite niveluri. Germana, Engleza, Spaniola, Italiana sunt doar câteva dintre limbile care pot învățate.

IMG_3798

#5. Quizlet

După cum sugerează și titlul aplicația include un maraton de învățare a cuvintelor. Fișe de învățare, materiale video și tutoriale sun oferite de către aplicația Quizlet.

IMG_3799

Preluat de la: Diez.md