IMG_8681.jpg
Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele sunt prilejul perfect de a reaminti persoanei iubite despre sentimentele calde pe care i le purtăm. În aceste zile, cuplurile din întreaga lume caută soluții pentru a oferi un moment de apreciere cât mai special unul pentru celălalt. Cuplurile din Moldova însă, pot să-și creeze acest moment inedit cu ajutorul brandului autohton Les Perles.

Les Perles este unicul brand din Republica Moldova care produce bijuterii cu perle naturale. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și a Dragobetelor, Les Perles a creat două colecții inedite de bijuterii, intitulate Amoulette și Universe, menite să celebreze iubirea la fiecare etapă a sa. În cadrul colecțiilor se regăsesc trei seturi de bijuterii, care sunt disponibile pentru a fi achiziționate atât integral, cât și per unitate.

Fiecare dintre seturi vine să ofere simbolic ceea ce are nevoie o relație la fiecare etapă principală de dezvoltare a sa: de la echilibru și până la pasiune.

Setul Wenge Amoulette

Wenge Amoulette este un set creat pentru a celebra iubirea tânără, aflată la început de cale. Bijuteriile din set sunt create din combinația lemnului Wenge și a perlei Keshi, care vin la pachet cu mult sens și simbolism. 

Lemnul Wenge provine din Africa Centrală și de Vest și este cunoscut atât pentru proprietățile sale fizice, fiind un material rezistent și exotic, cât și pentru semnificația pe care o are. Se spune că lemnul Wenge are menirea de a aduce echilibru, armonie și senzație de „acasă” persoanei care îl poartă. Totodată Perla Keshi este unicul tip de perlă, dezvoltarea cărui nu poate fi influențată sau controlată de om, iar forma sa finală și modul său de creștere sunt în totalitate naturale. 

Astfel, simbioza dintre aceste materiale atât de diferite, dar care se completează perfect reciproc, reprezintă prima etapă a formării iubirii dintre două persoane perfect autonome, care reușesc să formeze un tot întreg desăvârșit.

Colecția este formată din colier, brățară și cercei pentru femei, iar la procurarea setului complet poți beneficia de o reducere de 5 %.

Setul Lava Amoulette pentru Ea și El

Setul Lava Amoulette pentru Ea și El a fost conceput pentru iubirea care a depășit etapa fluturilor în stomac și se află în plină dezvoltare, cu mai multă stabilitate și încredere.

Setul Lava Amoulette a fost creat din piatră vulcanică Lava și perlă neagră, care au o semnificație aparte pentru relațiile aflate la termenul de 3-5 ani. Odată depășită etapa „erupțiilor vulcanice”, pline de entuziasm și pasiune din prima fază a relației, cuplul ajunge la momentul când turbulențele inițiale sunt pregătite să se transforme în echilibru. 

Așadar, acesta este momentul perfect pentru a celebra pasiunea și intimitatea din interiorul relației, care, la această etapă, are nevoie de imboldul de a renaște sau de a se menține.

Setul este format din choker, cercei, inel și brățară pentru el și pentru ea, iar setul complet poate fi achiziționat cu o reducere de 10 %.

Setul Universe

Setul Universe este unul plin de feminitate și eleganță, perfect pentru relațiile mature, care au trecut testul timpului și au reușit să ajungă la echilibru în cuplu.

Dacă la prima etapă este important să se nască prietenia sinceră și dedicată, iar la cea de-a doua este importantă menținerea pasiunii, cea de-a treia etapă se remarcă prin faptul că accentul de bază al cuplului este asupra intimității și a menținerii lucrurilor frumoase care au fost create în tot acest timp.

Setul este compus dintr-un colier universe și cercei galaxy pentru femei, creați cu perla naturală montată pe Goldfilled și argint placat cu aur, combinație elegantă care semnifică rolul indispensabil fiecărui dintre parteneri în funcționalitatea acestui nou univers creat de cei doi.

Dacă alegi să achiziționezi bijuteriile în set, poți beneficia de o reducere 5 %.


Acest articol a fost elaborat în cadrul programului de accelerare: Antreprenoriat Feminin I, implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women Moldova (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) și cu susținerea financiară a Suediei.

Preluat de la: diez.md