4-13-e1687168090179.jpg

Cel mai mare parc tematic interior „Harry Potter” din lume a fost deschis vineri la Tokyo, Japonia, deschizând porțile fanilor care speră să se cufunde în lumea fantastică a seriei de filme de succes, transmite The Japan Times.

Warner Bros. Studio Tour Tokyo – The Making of Harry Potter include un decor al școlii de vrăjitorie Hogwarts și este al doilea parc tematic bazat pe seria de filme, după cel din Marea Britanie, care a atras peste 17 milioane de vizitatori de la înființarea sa în 2012.

Elementele de recuzită permit vizitatorilor să experimenteze producția din culise a proiecțiilor cinematografice, iar una dintre atracții oferă acestora posibilitatea de a filma videoclipuri care vor fi proiectate pe un ecran asemănător unei picturi, făcându-i să se simtă ca și cum ar fi parte din fundalul seriei de filme.


Sursă: wbstudiotour.jp

Totodată, pe lângă atracții, vizitatorii pot savura ceaiul de după-amiază și alte mâncăruri tipic britanice, cum ar fi fish and chips și roast beef, la restaurantele și cafenelele din parcul tematic, precum și băuturi inspirate din romanele și filmele „Harry Potter”.


Sursă: wbstudiotour.jp

Parcul este situat în cartierul Nerima Ward din Tokyo și a fost construit pe locul fostului celui mai mare parc de distracții din capitală, Toshimaen, care s-a închis în august 2020, după aproape 100 de ani de activitate. Respectiv, acesta se întinde pe o suprafață de 30 000 de metri pătrați.

Intrarea în parcul administrat de Warner Bros. Studios Japan se face pe bază de rezervare, iar prețul biletelor diferă în funcție de vârsta vizitatorilor, după cum urmează:
# 45 de dolari (circa 800 de lei) pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani;
# 37 de dolari (circa 660 de lei) pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani;
# 27 de dolari (circa 480 de lei) pentru copiii cu vârsta cuprinsă între patru și 11 ani.

AICI este pagina web a parcului.

Galerie foto


Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Sursă: wbstudiotour.jp

Preluat de la: diez.md