eveniment2.jpg
Fotbal, mulți copii și distracție la maxim. În această duminică, pe data de 15 iulie, Aleea Colorată a fost gazda unui adevărat spectacol fotbalistic. Proiectul Parcul Meu a organizat „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”.

O adevărată bătălie într-un meci de fotbal a fost dată între micuți și trei fotbaliști profesioniști. Tinerii, parte a echipei Sf. Gheorghe, au demonstrat trucuri cu mingea și i-au ajutat pe micuți să afle secretele fotbalului mare.

eveniment

Căpșunel de această dată a fost portarul celui mai important meci. A învățat și el câteva trucuri cu mingea de la fotbaliști și a adus zâmbete pe fețele picilor. Golurile au intrat în poarta improvizată de către Căpșunel unul după altul, iar copilașii s-au străduit din răsputeri să iasă învingători. Fetițele au fost cele mai aprige și elegante susținătoare. Cu ajutorul face-paintingului, acestea s-au transformat în Prințese, iar Aleea Colorată a devenit și un podium al unui concurs de frumusețe.

eveniment4

După un meci pe cinste, copilașii s-au delectat cu fructe proaspete, au înfrumusețat Aleea Colorată cu baloane de săpun, zâmbete și emoții. Mai mult, participanții s-au ales cu daruri pregătite de către organizatori.

eveniment2

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Ongan Tekstil JSC este o societate pe acțiuni fondată în Turcia în anul 2001. În anul 2011, compania a intrat pe piața Republicii Moldova, investind și gestionând mai multe proiecte investiționale.

Preluat de la: diez.md