sfera-transparenta.jpg

În Moldova a apărut un nou tip de cazare – Bubble. Cei de la Equestrian Glamping vă pun la dispoziție o sferă transparentă, care vă oferă șansa să savurați din pat cerul înstelat, răsăritul și apusul soarelui.

Odihna în sânul pădurii, departe de gălăgia urbană, poate fi acum și ea de cinci stele. Equestrian Glamping e un loc aflat în mijlocul naturii, special creat pentru relaxare și voie bună, situat la mai puțin de 13 km de Chișinău. Glamping-ul e una dintre tendințele moderne în materie de cazare pentru turiști și înseamnă a-ți petrece vacanța sau zilele libere în niște corturi confortabile. Glamping de fapt este o combinație între cuvintele „glamour” și camping. Acest tip de odihnă este perfect pentru cei care vor să înnopteze în mijlocul naturii, dar să aibă confortul de la hotel.


Equestrian Glamping

Prețul este de 2 500 de lei pentru o noapte.

În camera Bubble pot fi cazate două persoane mature. Iar la prețul indicat mai sus veți primi lenjerie de pat, cuier, prosoape și măsuță. În preț este inclus și transportul până la glamping (în pădure) cu trăsura și cal, numit faeton (în ambele direcții transportul este în grup).

De asemenea, veți avea parte și de:
# micul dejun;
# accesul la zona BBQ (cărbuni, bbq, lichid pentru foc);
# acces la bucătărie (veselă, apă potabilă, frigidere);
# acces la baie (wc, duş cu apă caldă);
# aveţi posibilitatea pe teritoriu să trageţi din arcul tradiţional;
# pescuitul sportiv;
# teren pentru volei și badminton;
# jocuri de masă;
# zona de relaxare cu hamace și fire camp;
# excursie pe teritoriul ZooClub.


Captură ecran

Locul se află la Zooclub din satul Bardar, raionul Ialoveni. De asemenea, pe lângă sfera transparentă, zona de glamping dispune și de patru corturi de două persoane.


Equestrian Glamping

Alte servicii pe care le puteți găsi aici sunt: Tiroliana, Plimbări cu calul, Tir cu arcul sau Pescuit.

De luni până joi, un cort costă 100 de euro/noaptea, iar de vineri până duminică – 125 de euro.

Rezervarea se face în modul următor: este nevoie de achitarea avansului în sumă de 500 de lei pentru un cort (avansul se achită în 24 de ore, iar anularea se face cu maxim trei zile până la ziua cazării. În caz contrar avansul nu se rambursează).

În cazul întârzierii în ziua cazării, transportul (trăsura) pleacă fără oaspeți, iar următorul transport se achită suplimentar (500 de lei).

Ora cazării este stabilită în funcție de ziua cazării. Check-in la ora 16.00, check-out – ora 14.00.

Rezervarea se face la numărul de telefon 079 59 70 39.

Preluat de la: diez.md