li3.jpg
În urma selecției naționale Miss Tourism Global Moldova 2018, organizată de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Tourism Global în Moldova, Lidia Cebotari a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism Global 2018. Competiția se va desfășura în acest an în Shanghai, China, în perioada 17 iunie – 9 iulie 2018. În competiție vor fi prezente 40 de candidate din tot atâtea țări.

Lidia Cebotari locuiește în Strășeni, are 26 de ani, 1.70 m înălțime și dimensiunile 87-60-91. Tânăra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Libere din Moldova, dar își dorește să mai urmeze încă o facultate începând din acest an.

Lidia Cebotari (6) Lidia Cebotari (5) Lidia Cebotari (4) Lidia Cebotari (3) Lidia Cebotari (2) Lidia Cebotari (1)

Lidia vorbește fluent 3 limbi străine: engleză, rusă și ucraineană. Este pasionată de lectură, hipism, sport și modeling. Înafara ambiției sale personale de a câștiga o competiție internațională de frumusețe pentru Moldova, ca și planuri de viitor, Lidia își va lansa în curând prima sa colecție vestimentară. Tânăra își mai dorește și o carieră de succes în domeniul juridic.

„Mă simt onorată să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss Global Tourism 2018.
Fiind la a doua mea experiență de acest gen, voi avea șansa de a-mi aprofunda cunoștințele în acest domeniu și de a-mi valorifica experiența dobândită în Miss Culture Tourism 2018 sperând la un loc de frunte pe podiumul din China”, spune Lidia. li li1 li3

„Lidia are frumusețea, carisma, inteligență și calitățile necesare, pentru a reprezenta Moldova cu onoare în China, având deplină încredere în potențialul ei! Lidia este un adevărat model demn de urmat de către toate moldovencele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Tourism Global Moldova.

Doritorii pot să urmărească evoluția Lidiei pe pagina de Facebook a concursului. 

Preluat de la: diez.md