1534493797486.jpg

Un bărbat, care era bolnav de cancer în faza terminală, nu a vrut să plece fără ca să vadă una dintre cele mai fericite evenimente din viața fiicei sale. Ultima lui dorință a fost să-și conducă copilul la altar în ziua nunții ei, iar acest lucru i-a reușit, în pofida faptului că a trebuit să stea întins pe targă în timpul ceremoniei.

Pedro Villarin, în vârstă de 65 ani, suferea de cancer la ficat, iar familia lui a avut grijă ca să angajeze o ambulanţă şi o asistentă medicală privată pentru a-l transporta la nunta care s-a ținut în Las Pinas, Philippines. Pentru că nu a fost foarte puternic pentru a putea fi adus într-un scaun cu rotile, așa cum plănuia la început, acesta a stat, în timpul evenimentului, pe o targă. Totuși, Pedro nu a lăsat ca acest lucru să-l împiedice să-și țină fiica de mână. 

La câteva zile după nuntă, Charlotte a anunţat că tatăl ei a murit.

„A fost dureros să îl pierd, dar ştiind că a plecat din lumea asta împlinându-şi visul, este un gând care mă face fericită”, a spus fiica lui Pedro.

Imaginile surprinse la nunta lui Charlotte au ajuns pe reţelele de socializare și a emoționat o lume întreagă, scrie libertatea.ro.

 

Foto: libertatea.ro

Preluat de la: zugo.md