1527937342740.jpg

Mihai Cecan este un tânăr antreprenor și web designer pasionat de călătorii şi fotografie, motociclete de epocă şi de legendarele motorete Vespa. Astfel, în 2013, când și-a cumpărat prima motoretă a înțeles că aceasta este un mod de viață pentru el și că nu va despărți niciodată de ea.

Aventura vieții lui a început în 2015 când a făcut primul tur pe Vespa prin toată Moldova, iar în 2016 și-a continuat călătoria făcând un tur de 7400 de km prin Europa, călătorind toată Italia de la Nord la Sud, apoi Grecia, Bulgaria și România.

„După experiența trăită, am folosit acest entuziasm să înființez Vespa Moldova, iar aopi Ural Tours pentru a oferi turiștilor, care ne vizitează țara, posibilitatea să descopere o Moldovă autentică pe 2 sau 3 roți”, susține Mihai Cecan.

În 2017, Mihai și-a cumpărat o motocicletă URAL pe care a renovat-o și cu care a făcut un tur prin Chișinău alături de câțiva prieteni din București.

„După renovare, am făcut o primă excursie cu URAL-ul prin Chişinău cu nişte prieteni din Bucureşti şi am rămas uimit atât de reacţia amicilor din Bucureşti cât şi de experienţa propriu-zisă. Nu am nicio ieşire fără ca să primesc aprecieri din partea localnicilor împreună cu amintirile lor legate de un URAL, iar turiştii rămân mereu fascinaţi”, afirmă Mihai.

Potrivit tânărului, URAL-urile cu ataş sunt sigure, pot duce până la 3 persoane cu bagaj şi nu necesită multă experienţă în operare.

Astfel, tânărul planifică pentru 7-11 iunie o drumeţie în Moldova spre toate cele 4 puncte extreme ale Moldovei – Naslavcea, Criva, Giurgiuleşti şi Palanca. Vor fi implicate 5 URAL-uri cu ataș și 15 participanți care vor parcurge împreună 1500 de km cu mai multe opriri.

 

Preluat de la: zugo.md