1532442175863.jpg

Primrose Autumn a șocat o lume întreagă încă de la naștere, datorită podoabei sale capilare. Are opt luni, dar deja are nevoie de coafor pentru părul care a făcut-o vedetă. Micuța a ajuns să fie model pentru mai multe branduri de haine pentru copii și a impresioant tot internetul cu pozele ei.

Fetița a devenit cunoscută după ce mama ei, Beccy May Cooper, în vârstă de 29 ani, a publicat câteva poze cu ea. Originară din Somerset, Marea Britanie, micuţa are o podoabă capilară de 15 cm lungime şi are nevoie de tratament special pentru a-l aranja. 

Când o spală pe cap, mama fetiței este nevoită să folosească nu doar şamponul de bebeluşi, ci și un balsam special, un ulei de păr, ca, ulterior, să îi descâlcească părul cu peria în timp ce o usucă sub un jet puternic de aer cald, scrie dailymail.co.uk.

Datorită părului negru al micuţei, mama acesteia este deseori oprită pe stradă de necunoscuţi, pentru a face poză cu bebeluşul.

Vezi și: Are doar șase luni, însă ar putea stârni invidia oricui. O fetiță din Japonia cucerește internetul cu podoaba ei capilară

Primrose Autumn a pozat deja pentru 20 de companii cu produse pentru bebeluşi și este cel mai tânăr fotomodel din lume.

Foto: dailymail.co.uk

Preluat de la: zugo.md