hh.jpg

ACSIS anunță o nouă ediție plină de surprize a popularului campionat de fotbal inclusiv. După un succes răsunător în prima ediție, Association for Cooperation Social Innovation and Support (ACSIS) are plăcerea de a anunța organizarea celei de-a doua ediții a UNITY CHAMPIONSHIP, un campionat de fotbal care își propune să unească comunități diverse prin pasiunea pentru sport.

Ediția a a doua a Unity Championship promite să fie mai mare și mai captivantă, oferind echipe din diverse medii o platformă unică pentru a-și demonstra talentul și a promova valorile de unitate și diversitate. Campionatul se va desfășura în sala de futsal a USEFS (strada Andrei Doga 22), între 20 și 21 ianuarie, cu începere de la ora 9.0 și este deschis pentru echipe mixte, cu scopul de a facilita integrarea socială armonioasă. Participanții sunt rugați să fie pe loc cu 15 minute înainte de începerea competiției.

„Scopul nostru este să aducem împreună oameni din toate colțurile lumii și să celebrăm diversitatea prin sport. Unity Championship nu este doar un turneu de fotbal, ci o celebrare a unității în diversitate” a declarat Ceban Mihaela, fondatoarea ACSIS.

La competiție vor participa 12 echipe, cu accent pe reprezentarea echilibrată a sexelor și a diferitelor comunități, inclusiv echipelor de origine ucraineană. În conformitate cu standardele UEFA, campionatul va urma un format 4+1, cu partide animate de fair play și spirit competitiv.

Pe lângă acțiunea de pe teren, evenimentul va include activități interactive pentru fani, zone de relaxare și divertisment, precum și standuri de informații despre integrare socială și culturală. Aceasta este o ocazie excelentă pentru comunități să se reunească, să sprijine echipele favorite și să cunoască noi culturi.

„Prin Unity Championship, dorim să creăm un mediu în care sportul devine un catalizator pentru schimbare socială pozitivă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem comunități întregi venind împreună pentru a susține acest ideal” a adăugat Ceban Mihaela, fondatoarea ACSIS.

Pentru participare la campionat, înscrieți-vă AICI.

Preluat de la: diez.md