diez-share-facebook.png
Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a fost martor la căsătoria fotbalistului internaţional turc, Arda Turan, cu partenera sa Aslihan Dogan. Evenimentul a avut loc duminică, la Istanbul, informează cotidianul Hurryiet.

Ceremonia care a avut loc în districtul Cubuklu din Istanbul și a fost una restrânsă, conform dorinţei lui Turan. Acesta declarase anterior că, nu ar fi potrivit să aibă o nuntă fastuoasă, în condiţiile în care Turcia se află în „război”, referindu-se la operaţiunile pe care armata turcă le desfăşoară în Siria.

În vârstă de 31 ani, Arda Turan s-a transferat în luna ianuarie de la FC Barcelona la echipa Istanbul Başakşehir, aflată în lupta pentru titlul de campioană a Turciei în acest sezon.

Între Turan şi Erdogan este o mare prietenie. În vară, atunci când zeci de mii de turci l-au huiduit pe Arda Turan la fiecare atingere de balon în meciul de la Euro 2016 cu Spania, 0-3, Erdogan i-a sărit în ajutor fotbalistului, care l-a susținut în momentele nu tocmai plăcute pentru jucător.

Preluat de la: diez.md