Winter-schedule-Press-RO-06.jpg
Acum fiecare poate să-și facă planuri de vacanță, la cele mai accesibile prețuri. Astfel, începând cu date de 01 septembrie 2022, pasagerii au posibilitate să cumpere biletele, pentru perioada de iarnă, direct de pe pagina web www.flyone.eu sau prin intermediul aplicației mobile FLYONE sau la agențiile autorizate.

Toate cursele pornesc din Aeroportul Internațional Chișinău, iar destinațiile și frecvența lor este:

Două zboruri în fiecare zi:
# Erevan (EVN).

Patru zboruri pe sătămână:
# Istanbul (IST) –luni, marți, miercuri, vineri.

Două zboruri pe săptămână:
# Frankfurt (HHN) –luni, vineri;
# Paris (CDG) –luni, vineri;
# Dusseldorf (DUS) –marți, sâmbătă;
# Nisa (NCE) –miercuri, sâmbătă;
# Amsterdam (AMS) –miercuri, sâmbătă;
# Londra (LTN) –miercuri, sâmbătă;
# Parma (PMF) –miercuri, sâmbătă;
# Tel Aviv (TLV) –joi, duminică;
# Bruxelles (BRU) –joi, duminică;
# Verona (VRN) –joi, duminică;
# Dublin (DUB) –vineri, duminică.

La fel, cu doar o conexiune prin Erevan, pasagerii pot cumpăra bilete spre/din: 
# Moscova Vnukovo (VKO);
# Moscova Domodedovo (DME);
# Sochi (AER);
# Sankt Petersburg (LED);
# Tbilisi (TBS).

Aceste destinații, dar și orarul acestora a fost gândit pentru a facilita orice escapadă, vacanță, pentru revederea celor dragi, dar și în scop de serviciu.

Pasagerii sunt îndemnați să accesez serviciile FLYONE, pentru a avea flexibilitate în decizii, dar și pentru a profita de un șir de beneficii și pentru a primi la fiecare achiziție Cash Back garantat. La fel, este important de subliniat faptul că o dată cu lansarea orarului, sunt disponibile tarife de start.

Împreună cu FLYONE pregătești sania chiar în primele zile de toamnă.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE operează zboruri către 23 destinații, 17 curse regulate și șase curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Sankt Petersburg, Moscova,  Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada, Marsa Alam.

Preluat de la: diez.md