Florin Piersic a ajuns pe masa de operație, după ce a acuzat stări de rău în timpul unui spectacol! Unul dintre cei mai apreciați actori din România trece prin clipe dificile și a fost operat. Care este starea de sănătate a acestuia chiar acum?

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. În timpul ultimului spectacol susținut pe scena teatrului din Cluj, starea lui de sănătate s-ar fi înrăutățit și a fost transportat la spitalul din oraș, scrie publicația foaiatransilvana.ro. 

La scurt timp de la internare, actorul a fost operat de urgență. Sursa citată anterior precizează că ar fi vorba despre o infecție, așa că doctorii au fost nevoiți să-l opereze. Intervenția chirurgicală a fost făcută la genunchi, la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Din primele informații, operația ar fi decurs bine, fiind efectuată de unul dintre cei mai respectați medici ortopezi, Claudiu Chitea.

Citește și: Regele Charles e din ce în ce mai rău, după ce s-a aflat că suferă de cancer. Care este starea lui de sănătate!

Preluat de la: csid.ro