cheburashka-main.jpg
Prima zi din anul 2023 o puteți întâmpina în cinematografele Cineplex din Chișinău – Cineplex-Mall și Cineplex-Loteanu – cu o serie de filme interesante. V-am pregătit o listă pe care o puteți vedea mai jos.

CHEBURASHKA

Ce se întâmplă dacă Cheburashka chiar există? Dacă nu este o jucărie de pluș, ci un adevărat animal blănos care trăiește într-o livadă de portocali într-un ținut îndepărtat? Dacă ajunge într-un orășel de lângă mare și întâlnește un bătrân necomunicativ care nu are deloc nevoie de el, întâlnește un băiețel care nu poate vorbi și mama lui care face ciocolată uimitoare, întâlnește o mătușă ciudată care vrea să cumpere și să-l ofere nepoatei ei.

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Comemorarea voioasă, dar și sfâșietoare, a vieții și carierei mult iubitei Whitney Houston, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile. Filmul îi urmărește parcursul de la începutul obscur, la statutul de legendă și până la moartea sa prematură din 2012.

Motanul Încălțat

În această toamnă, se întoarce felina favorită a tuturor, iubitoare de dulceață, captivantă și care sfidează frica. Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui.

LILU, LILU, CROCODILU

Avand la bază cartea pentru copii cu același nume, lungmetrajul semnat de Josh Gordon și Will Speck spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în marele New York și care… nu mușcă.

Avatar 2

La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Preluat de la: diez.md