pixel.png

Fiica vitregă a actorului Matt Damon, studentă la New York, s-a infectat de noul coronavirus împreună cu colegele ei de cameră. În prezent, actorul în vârstă de 49 de ani se află în izolare în Irlanda încă din luna martie, alături de soţia lui şi cei trei copii pe care îi au împreună.

Alexia, fiica vitregă a celebrului actor a fost infectată cu COVID-19 însă, din fericire, s-a vindecat. Matt Damon a povestit că experienţa ei a fost înspăimântătoare. Mărturisirile despre faţa soţiei lui din prima căsnicie au fost făcute de actor în timpul emisiunii Graham O’Toole and Nathan O’Reilly on Spin 103.8’s Fully Charged.

”Fiica noastră mai mare este studentă la New York. A avut Covid, împreună cu colegele ei de cameră, dar a trecut cu bine prin asta. Toată lumea e ok. Pentru mama lui Lucy şi pentru mama mea însă, pentru această generaţie e înspăimântător. Cred că toţi am recepţionat mesajul, respectăm regulile de izolare şi de distanţare socială, ne spălăm pe mâni şi tot restul, dar e înspăimântător, cu siguranţă pentru părinţii noştri”, a decarat Matt Damon, conform Daily Mail.

<!–

Formul de quiz

–>

Din cauza pandemiei de COVID-19, actorul nu se poate întoarce în Statele Unite, motiv pentru care încă din luna martie se află într-o suburbie din Dublin, unde trebuia să fie prezent la acea vreme pentru filmările producţiei The Last Duel, regizată de Ridley Scott.

Actorul Matt Damon, în vârstă de 49 de ani, este căsătorit cu Luciana Barroso încă din 2005 şi împreună au trei copii: pe Isabella Damon, Gia Zavala Damon şi Stella Damon.

Preluat de la: csid.ro