Startup-Moldova.jpg

Dacă ești dornic(ă) de a afla mai multe lucruri interesante despre comunitatea de start-upuri de la noi din țară, atunci ești așteptat(ă) să te alături în calitate de voluntar(ă) alături de Startup Moldova.

Să fii voluntar(ă) în comunitatea Startup Moldova este o oportunitate de a dobândi abilități practice ce pot fi aplicate în viața reală. În plus, veți avea posibilitatea de a explora mai multe oportunități, beneficiind astfel de dezvoltare personală și profesională.

Ecosistemul cultivat de Startup Moldova sprijină fondatorii de start-upuri, promovând o comunitate în creștere, educație și dezvoltare continuă. Evenimente, finanțare și asistență consistentă sunt facilitate pe parcursul întregului proces antreprenorial.

La Startup Moldova, oferim oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și de a participa la numeroase evenimente. Oferim oportunități de dezvoltare personală și profesională, într-un mediu propice pentru tineri. Alăturați-vă nouă pentru a sprijini inovația și spiritul antreprenorial din țara noastră!

Pentru a te alătura echipei de voluntari Startup Moldova, ai trei opțiuni:
#1. să suni la numărul +373 79 31 17 56;
#2. să trimiți un e-mail la adresa [email protected];
#3. să te înscrii folosind acest formular.

Startup Moldova este o comunitate privată, o organizație non-profit, fondată în aprilie 2021 de către Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC). Organizația este dedicată accelerării creșterii economice și prosperității în Republica Moldova prin intermediul unui ecosistem de start-upuri și inovare digitală până în anul 2030.

Preluat de la: diez.md