pixel.png

O femeie în vârstă de 34 de ani, din California, este deseori confundată cu iubita fiului ei, în vârstă de 17 ani. După ce a publicat un videoclip pe TikTok, utilizatorii au remarcat că cei doi arată mai degraba ca un cuplu.

Videoclipul Daynei Qazi a devenit viral după ce a dezvăluit ce vârstă are şi faptul că este deseori confundată cu iubita fiului ei. Ea arată foarte tanara, iar mulţi cred că ea are doar jumătate din vârsta sa reală.

Dayna Qazi, care lucrează ca fotograf profesionist, a spus ca este “cea mai bună prietenă” cu Julian, fiul ei, pe care l-a născut când avea 16 ani.

<!–

Formul de quiz

–>

Femeia a atras atenţia internauţilor după ce a publicat un videoclip pe TikTok, cu milioane de vizualizari, si a dezvâluit ce vârstă are. Unii dintre utilizatorii reţelei sociale au spus chiar că femeia arată mai tânără decât fiul ei. “Aveai cinci ani cand l-ai nascut? Arăţi mai tânără ca el, wow!”, a scris un internaut. “Mama ta pare mai tânără decât tine”, a precizat o persoană.

Alţii au glumit spunând ca probabil “sperie toate fetele” din jurului adolescentului pentru că acestea o vor confunda cu iubita lui.

Dayna Qazi a mărturisit că a suferit mai multe operaţii estetice, printre care ridicarea sânilor, implanturi mamare, liposuctie si transferuri de grăsimi.

Preluat de la: csid.ro