1539267730758.jpg

Jurnalista și, mai nou, actrița Felicia Sîrbu își va scoate la vânzare piesele vestimentare la un târg caritabil care va avea loc pe 20 octombrie, între orele 12:00 – 15:00, la „Garderoba” (str. Pușkin, 14).

Persoana către care vor fi îndreptate toate veniturile din cadrul târgului este Ion Dunaf. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost diagnosticat cu ciroză hepatică, iar pentru a se lecui are nevoie de 100.000 de euro.

„Speranța moare ultima, iar dorința de a trăi alături de cei dragi este prea puternică pentru a ceda în fața bolii. Cu aceste gînduri trăiește zilnic Ion Dunaf”, scriu organizatorii târgului în descrierea evenimentului.

Astfel, toți cei care doresc să facă o faptă bună, dar și să-și înoiască garderoba cu piese vestimentare de-ale Feliciei, sunt așteptați la târg. Totodată, puteți dona pentru cauza lui Ion Dunaf accesând acest link

UPDATE: Cântăreața Felicia Dunaf, care este nepoate bărbatului, a venit astăzi cu un mesaj pe Facebook: „Dragi prieteni, oameni cu suflet mare… mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat, mulțumim tuturor pentru susținere…din păcate, unchiul meu a pierdut lupta cu viață!”.

 

Preluat de la: zugo.md