1280x740.jpg

E plăcut când te poți bucura de produsele tale preferate de îngrijire la un preț mai special, iar Farmacia Familiei îți oferim mai mult: pe lângă produsele care deja sunt la promoție, îți oferă și un cadou, pentru că micile plăceri ne fac viața mai frumoasă.

La procurarea oricărui produs în Farmacia Familiei, în valoare de minim 200 lei, primești un cadou garantat la ieșire.

Farmacia îți mulțumește pentru cumpărăturile în filialele lor și că ești parte din marea familie – Farmacia Familiei!

Durata campanie: 15.07-15.08.2021.

<!–

–> <!–

–>

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din „Farmacia Familiei” unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 195 de farmacii, 85 saloane de optică și cabinete oftalmologice reunite sub brandul „Optica Familiei” sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua „Farmacia Familiei” propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: „Avene”, „Vichy”, „Bioderma”, „NumisMed”, „Alkmene”, „La Roche Posay”, „Clinic Way”, „Chicco”, „Ivatherm”, „Pharmaceris”, „Equilibra”, „Naobay”, „Crevil”, „FeelFree”, „Kueshi”, “Revalid”, “Lirene“, “Ducray“, “NanoDerma“, “Klorane“, “Elancyl“, și suplimente premium “Bitonic“, etc.

Preluat de la: diez.md