În această primăvară, în orașul Bruxelles din Belgia urmează să se desfășoare a doua ediție a programului LevelUp. Evenimentul este unul de consolidare a capacităților, organizat de Forumul European al Tineretului cu sprijinul Uniunii Europene. Oportunitatea este destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani care își doresc să facă o schimbare pozitivă în problemele comunității.

Programul din acest an va include o gamă largă de activități de consolidare a capacităților în domeniile comunicării, advocacy și organizării, găzduite de experți și organizații partenere. Scopul principal al evenimentului este de a promova participarea și drepturile tinerilor, împuternicindu-i să creeze schimbări și să contribuie la un viitor mai bun pentru Europa.

Evenimentul este gratuit și se va asigura cazare. Călătoria către și de la eveniment va fi, de asemenea, acoperită de organizatori sau rambursată în conformitate cu orientările Comisiei Europene.

Evenimentul se va desfășura în data de 12 și 13 aprilie, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles. Formularul de înregistrare pentru această oportunitate îl puteți găsi aici. Termenul-limită pentru înscriere este 1 februarie. Procesul de înregistrare este disponibil în engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă și poloneză.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md