gordienko.jpg
Organizatorii Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam au anunțat cu regret că sunt nevoiți să anuleze concursul. Aceștia au spus că în ultimele săptămâni au căutat mai multe opțiuni pentru a permite desfășurarea concursului, dar, în cele din urmă, nu au o găsit o soluție optimă. În acest context, Natalia Gordienko, interpreta care trebuia să ne reprezinte țara noastră la concurs, a venit cu o reacție la decizia organizatorilor de a anula Eurovision Song Contest 2020.

Interpreta a pus pe pagina sa de Facebook o fotografie în care stă după gratii improvizate din hârtie igienică și a descris postarea drept „Quarantine prison.

Sursă foto: Facebook/Natalia Gordienko

„Am primit o scrisoare oficială din partea organizatorilor în care m-au anunțat că în acest an concursul nu va avea loc. Cum va fi mai departe și în ce format – rămâne deocamdată sub semnul întrebării.

Eu susțin decizia organizatorilor, pentru că nu-i nimic mai important ca sănătatea oamenilor. Totodată, îmi pare rău că avem ce avem, dar nu-mi stă în fire să stau indispusă. Aveți grijă de cei dragi!

Vă îmbrățișez virtual (pentru că deocamdată păstrăm distanța socială)!”, scrie Gordienko.

Natalia Gordienko urma să ne reprezinte țara la Eurovision 2020. Artista a acumulat cele mai multe puncte atât din partea juriului, cât și din partea telespectatorilor. Natalia Gordienko a impresionat juriul și publicul cu show-ul prezentat cu piesa „Prison”. Aceasta urma să reprezinte Republica Moldova la cea de-a 65-a ediție a concursului internațional Eurovision Song Contest, care urma să se desfășoare în mai la Rotterdam, Țările de Jos.

Preluat de la: diez.md