eurovision-3.jpg
Pentru că în acest an Eurovision Song Contest 2020, EBU și membrii săi olandezi NPO, NOS și AVROTROS sunt încântați să anunțe că lansează un nou spectacol, „Eurovision: Europe Shine A Light”. Acesta va fi difuzat în locul Marii Finale la Sâmbătă 16 mai la 21:00 locală a Țărilor de Jos.

Eurovision: Europe Shine A Light va prezenta toate cele 41 de melodii înscrise la concurs, într-un format non-competitiv, precum și va oferi o mulțime de surprize fanilor și telespectatorilor de acasă. Spectacolul va fi găzduit de prezentatorii olandezi Eurovision, Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 și 2007) și Jan Smit.

Spectacolul intenționează, de asemenea, să reunească artiștii care au acces în ediția din 2020 a concursului, din locațiile lor din Europa.

De asemenea, la spectacol vor invitați să participe mai mulți artiști bine-cunoscuți din Europa, cu melodii care au devenit hituri, interpretate în locații emblematice europene.

Emisiunea live va dura aproximativ două ore. Mai multe detalii despre linie vor fi dezvăluite în săptămânile următoare. Emisiunea va fi transmisă și pe canalul oficial de YouTube.

Preluat de la: diez.md