design-thinking-1.jpg
EU4Moldova: Startup City Cahul – Program Antreprenorial pentru Tineri invită studenții și elevii din regiunea Cahul să-și stimuleze capacitățile de a inventa produse și servicii la un atelier de Design Thinking.


Ce este Design Thinking

Procesul de Design Thinking reprezintă o metodă flexibilă și interactivă de soluționare a diferitor probleme. Acesta se utilizează în designul de produse și servicii, definirea modelelor de business și strategii, fiind aplicabil în orice industrie.

La eveniment se pot înscrie toți elevii și studenții din regiunea Cahul, iar participanții vor fi repartizați în echipe, pentru a avea oportunitatea de a lucra alături de persoane cu aceleași viziuni.

Facilitatorii acestui workshop vor fi Ramona Ziemann – designeră cu experiență de peste zece ani, vorbitoare de limba engleză și Traian Chivriga – antreprenor, consultant în afaceri și specialist în vânzări, business development și marketing, vorbitor de limba română.

<!–

–> <!–

–>

Limbile de instruire a workshop-ului vo fi limba română și limba engleză.

Echipa XY va asigura alimentația participanților pe durata sprintului și va asigura toate materialele necesare pentru etapa de prototipare.

Evenimentul va avea loc pe 17 iulie, începând cu ora 10:00, la Incubatorul de Afaceri Cahul, str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2.

Atelierul de Design Thinking este organizat în cadrul EU4Moldova: Startup City Cahul – Program Antreprenorial pentru Tineri.

Participarea la atelier este absolut gratuită, în baza completării formularului de înregistrare.

Toate actualizările pot fi găsite pe pagina de facebook a evenimentului.

Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul este finanțat de Uniunea Europeană, în parteneriat cu Suedia și este implementat de ATIC.

Preluat de la: diez.md