336866350_197970509528106_4292902407928702642_n.jpg

Ești interesat(ă) de lumea start-upurilor? Vino în data de 14 martie la Startup Moldova Summit 2024. Evenimentul este organizat de Fundația Startup Moldova și are ca scop stimularea antreprenoriatului și a inovației în ecosistemul tech al republicii.

Fiind unul dintre cele mai importante evenimente pentru start-upurile tech din Moldova, summitul va fi un punct de întâlnire pentru o gamă diversă de participanți, printre care entuziaști ai start-upurilor, profesioniști IT, întreprinderi în căutare de inovații, investitori și experți din industrie.

La summit sunt așteptați peste 350 de participanți și peste 50 de start-upuri tehnologice din toată Republica Moldova. Evenimentul va aduce în prim-plan speakeri și investitori influenți din firme renumite precum: startup_wise_guys, presto ventures, Mozaic, Inovo, Business Angels Moldova.

Punctul central al evenimentului îl reprezintă competiția de pitch care oferă start-upurilor o platformă pentru a-și prezenta propriile idei potențialilor investitori.

Totodată, summitul subliniază importanța networkingului și a colaborării, promovând conexiunile între fondatorii de start-upuri, investitori, sponsori și reprezentanții sectoarelor publice și private.

Organizatorii evenimentului afirmă că: „În anul 2023, summitul a obținut recunoaștere la nivel global, atrăgând atenția entităților internaționale din domeniul start-upurilor precum Startup Blink, Techstars, Atomico, ceea ce a consolidat poziția sa pe scena globală”.

„Summitul nu reprezintă doar un eveniment punctual. El funcționează ca o platformă fundamentală dedicată dezvoltării afacerilor inovatoare și stabilirii conexiunilor de durată cu parteneri, investitori și mentori în Republica Moldova.”

Potrivit organizatorilor, unul dintre aspectele exclusive ale summitului este accesul pe care îl oferă la o bază de talente. Echipele executive în căutare de talente excepționale pentru companiile lor tech pot găsi perspective promițătoare printre participanți. În plus, echipele start-upurilor tech pot identifica potențiali parteneri pentru implementarea proiectelor lor consolidând spiritul de colaborare al evenimentului.

Funcționalitățile suplimentare exclusive includ Investors Lounge, Startup Lounge și Mainstage, oferind perspective profunde asupra ultimelor tendințe din peisajul start-upurilor tehnologice din Republica Moldova.

Startup Moldova Summit 2024 marchează un moment important în evoluția tehnologică a Moldovei, unde inovația, investițiile și ideile sunt pregătite să își croiască un nou drum. Asigurați-vă cu bilete în perioada de pre-sale pe site-ul oficial al evenimentului:
# Attendee Ticket: oferă acces la scena principală, la competiția de pitch și la ample oportunități de networking;
# Executive Ticket: reprezintă o experiență premium care vă oferă acces exclusiv la Investors Lounge, unde veți putea interacționa în mod unic cu investitorii, vă asigură un loc la cina posteveniment, o ocazie de a discuta într-un mediu select cu alți executivi și fondatori de start-upuri și vă oferă oportunități de networking de cea mai înaltă calitate cu lideri din industrie și investitori de top.

Biletele sunt disponibile acum pentru achiziție la următorul link: https://unde.io/event/175.

Preluat de la: diez.md