emily-accident.jpg

Emily Burghelea a reușit să-și șocheze fanii virtuali, după ce a publicat o imagine șocantă cu ea pe rețelele de socializare. Influencerința apărea cu fața umflată și corpul plin de vânătăi. Ulterior, ea a povestit tot coșmarul prin care a trecut! A avut un accident de mașină în Mauritius.

Emily Burghelea a fost la un pas de moarte! Cunoscuta influenceriță a fost implicată într-un grav accident de mașină în vacanță. Pe rețelele de socializare, ea a publicat câteva imagini cu fața umflată și corpul plin de vânătăi.

Apoi, ea a revenit cu informații și a explicat că, în timp ce se afla în drum spre aeroport, taxi-ul în care se afla s-a izbit violent de un tir, care a apărut brusc pe mijlocul șoselei. Emily Burghelea nu era singură, ci alături de nașa ei, care a rămas inconștientă în urma impactului violent.

Citiți și: Cum a reușit Emily Burghelea să nască doi copii, deși se confruntă cu probleme de infertilitate

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?”. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a povestit influencerița pe pagina ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram Emily Burghelea

Preluat de la: csid.ro