cms-image-000082014-920x613-6.jpg
Directorul Tesla, fondatorul şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, precum şi al start-up-ul Neuralink sau al firmei de infrastructură The Boring Company și regele tweet-urilor, Elon Musk, a fost desemnat Peroana Anului 2021, de către revista Time.

Prin intermediul participării sale în gestionarea altor companii, precum Neuralink şi mai ales SpaceX, Elon Musk este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.

time.com

„El remodelează viața de pe Pământ și, probabil, viața din afara Pământului, de asemenea”, a spus editorul șef al Time, Edward Felsenthal, în timpul apariției live de Luni.

Compania SpaceX, fondată de antreprenorul sud-african în 2002, a făcut istorie în septembrie, după ce a finalizat prima misiune în spațiu cu un echipaj complet civil.

SpaceX a lui Musk a fost ales de NASA pentru a construi următoarea generație de echipamente de aterizare lunară, învingând alți doi concurenți pentru un contract de 3 miliarde de dolari. El a anunțat, de asemenea, că compania sa Tesla va continua să facă progrese în tehnologie prin dezvoltarea unui robot umanoid cu inteligență artificială anul viitor, numit „Bot Tesla”.

Titlul Time’s Person of the Year, numit de editorii revistei la sfârşitul fiecărui an calendaristic de la înfiinţarea sa în 1927, nu este neapărat un premiu sau o onoare, ci este reprezentativ pentru influenţa pe care persoana sau persoanele au avut-o asupra ştirilor asupra ştirilor. anul precedent.

Preluat de la: diez.md