sahd.jpg
Prinţul Harry şi Meghan de Sussex trăiesc unul dintre cele mai fericite momente ale vieţii lor, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, micuţul Archie Harrison, a cărui naştere s-a aflat în atenţia internaţională, relatează online ziarul spaniol ABC.

Proaspeţii părinţi l-au prezentat lunii pe primul lor născut şi puţin câte puţin viaţa lor a revenit la normalitate, scrie agerpres.ro.

Prinţul Harry şi-a reluat repede îndatoririle profesionale şi deşi încearcă să-şi scurteze pe cât posibil deplasările, tinerii părinţii sunt deja în căutarea unei persoane care să aibă grijă de bebeluşul lor.

Se pare că însăşi Meghan a vorbit cu personalul de la resurse umane al Familiei Regale pentru a pune la punct cerinţele pe care trebuie să le întrunească aspirantele. Potrivit tabloidului britanic The Daily Express, viitoarea dădacă trebuie să fie „o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă”.

Pe de altă parte, contrar tradiţiei Casei Regală, se are în vedere posibilitatea – potrivit publicaţiei citate – ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum toate dădacele progeniturilor regale au fost femei. Însă de-acum încolo s-ar putea schimba conceptul din „nanny” în „manny”.

Ar putea fi aleasă chiar o persoană de cetăţenie americană pentru ca Archie să rămână în contact cu rădăcinile sale americane. Publicaţia speculează chiar asupra salariului pe care îl va avea viitorul babysitter şi care s-ar ridica la aproximativ 80.000 de euro pe an.

Potrivit mass-media internaţionale, căutările ar fi început în aprilie, dar au fost suspendate pentru ca ducii de Sussex să se poată implica în proces. Publicaţia americană Vanity Fair susţine că cei doi vor să se ocupe singuri de această problemă, fără multă zarvă, pentru că nu este stilul lor.

Preluat de la: diez.md