Christmas-films-920x536-1.jpg
În perioada sărbătorilor de Crăciun, toată lumea devine puțin mai romantică. Din anumite motive, în această perioadă a anului, unor oameni le place să revadă filmele vechi, deși le știm deja pe de rost. Cu toate acestea, am decis să vă oferim o listă de filme care vă vor ajuta să simțiți nu doar spiritul Crăciunului, dar și o iubire care nu cunoaște bariere.

Lista a fost creată de editorii site-ului gaytimes.co.uk.

The Bitch Who Stole Christmas

Această comedie adună vedetele filmului Drag Race, precum Brooke Lynn Heights, Chad Michaels, Ginger Minge, Kylie Sonic Love și Manila Luzon. Filmul povestește istoria unei jurnaliste care a mers în orășelul de Crăciun pentru a descoperi o poveste interesantă. Într-un mod neașteptat, ea participă la balul anual de iarnă. Într-o declarație, cofondatorul World of Wonder, Randy Barbato, a enunțat că: „Anul acesta, vor fi 1 000 de filme de Crăciun, dar doar unul dintre acestea va fi despre travestiți. Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel!”.

Filmul va avea premiera pe 2 decembrie pe VH1.

Christmas at the Ranch

Lor Allen, în rolul lui Hailey, joacă în calitate de brokeră influentă care s-a întors la ferma familiei ei la rugămintea fratelui Charles (Archie Kao) pentru a-l ajuta să salveze pământul de la executorii judecătorești. În acest moment, începe povestea de dragoste între ea și fermiera Kate (Amanda Righetti).

„Christmas at the Ranch” va fi difuzat de la 1 decembrie pe TelloFilms.

The Christmas House 2: Deck Those Halls

Christmas Home 2 povestește istoria unui cuplu căsătorit – Brandon și Jake. Premiera va avea loc pe 18 decembrie la Hallmark.

Single All The Way

Netflix a creat primul lor film despre un cuplu gay. Utilizatorii platformei vor avea ocazia să privească premiera filmului de Crăciun Single All The Way pe 2 decembrie.

Under the Christmas Tree

Filmul se învârte în jurul poveștii de dragoste a două femei în căutarea bradului perfect de Crăciun. Filmul va avea premiera pe 19 decembrie.

Zoey’s Extraordinary Christmas

Filmul relatează povestea unei fete care sărbătorește primul ei Crăciun fără tatăl ei care a decedat.
Data lansării – 1 decembrie.

Preluat de la: diez.md