960x480-1.jpg
Ai sentimentul că toți sunt la moment în „febra cumpărăturilor”, magazinele sunt luate cu asalt în căutarea cadourilor potrivite, iar dragostea se pare că, pur și simplu, adie în atmosferă? Nimic de mirare! Luna februarie deja de mai mult este asociată la noi cu „luna dragostei”. În cazul în care și tu la moment ai intenția să găsești cadoul potrivit pentru jumătatea ta, să știi că rețeaua magazinelor Enter îți oferă reduceri de până la 50 % la electrocasnice și gadgeturi a brandurilor de talie internațională. Sună bine, ce zici?

Căutarea cadoului potrivit începe cu studierea minuțioasă a preferințelor persoanei dragi. La acest capitol, să știi că hobbyurile la fel se iau în calcul! Îi place la nebunie să servească cafea? Nicio problemă, în rețeaua magazinelor Enter, tu poți găsi aparate de cafea și cafetiere cu reduceri de până la 25 %.

Demult visează la noul model iPhone 13 cu 128 GB memorie? Poftim! La Enter, tu găsești cea mai bestială ofertă – modelul iPhone 13 poate fi cumpărat cu prețul de doar 17 999 de lei! Iar în cazul în care, tu la sigur cunoști că el sau ea are nevoie de o mașină de spălat performantă, atunci, mașina de spălat LG F12M7HDS3 poate fi procurată acum la preț de 5 999 de lei.

Și asta nu e tot! Accesează site-ul enter.online și vei găsi reduceri atractive de până la 50 % la TV, smartphone-uri, incorporabile, aspiratoare robot și multe altele! Înarmează-te cu lista dorințelor, include deducția lui Sherlock și Enter te asigură că tu la sigur vei găsi ceea de ce are nevoie jumătatea ta.

Creează o atmosferă deosebită în pragul uneia dintre cele mai romantice sărbători, acum tu ai șansa să procuri cadouri cu adevărat utile la reduceri avantajoase marca Enter!

Preluat de la: diez.md