diez-share-facebook.png
IQOS, tehnologia inovațională de încălzire a tutunului HeatControl™, dezvoltată în Elveția de către compania Philip Morris International și menită să îmbunătățească viața fumătorilor din toată lumea – este disponibilă acum și în Centrul Comercial Shopping MallDova.

Avem mai multe puncte de vânzare a IQOS. În noua locație din CC Shopping MallDova puteți cumpăra IQOS Starter kit la un preț special, puteți primi o consultație personală despre dispozitivul IQOS și puteți afla despre avantajele HeatControl™, în cadrul căruia tutunul se încălzește, dar nu arde, dezvăluindu-și la maximum gustul și aroma fără fum de țigară, scrum și mai puțin miros decât fumatul tradițional. De asemenea, în noua locație din CC Shopping MallDova pot fi procurate rezervele din tutun HEETS, prezentate pe piața din Moldova de trei tipuri, capabile să satisfacă orice gust.

Pe site-ul oficial www.iqos.com pot fi găsite toate locațiile de vânzare a produselor IQOS și HEETS, și puteți afla informații despre IQOS și ce reprezintă tehnologia HeatControl ™.

Preluat de la: diez.md