profimedia-0777802959.jpg

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, se menține într-o formă de invidiat. Actrița are un truc la care apelează la o anumită perioadă, pentru a-și detoxifia organismul. Mai exact, este vorba despre postul intermitent, care o ajută să își curețe organismul.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a dezvăluit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Menționăm că spre deosebire de alte diete, postul intermitent este unul extrem de strict. Mai exact, conform specialiștilor din domeniu, în perioada de post intermitent, o persoană se abține de la mâncare pentru o perioadă bună de timp.

”Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.

După care, urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbim, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ”, a declarat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Pe lângă obligațiile profesionale, celebrul fotomodel încearcă să-și țină la curent numărul mare de fani de pe rețelele de socializare, astfel că nu puține sunt ipostazele incendiare în care apare.

Așa s-a întâmplat recent, când vedeta a avut o apariție năucitoare în dormitor, dându-le palpitații fanilor cu aceste ipostaze.

 

 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

În multe din aceste imagini apare singură, îmbrăcată extrem de sumar, iar în altele apare alături de fiica sa, Charlotte.

Citește și: Fotomodelul Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz. Și-a recăpătat silueta după naștere

FOTO: Instagram @madalinaghenea | PROFIMEDIA

Preluat de la: csid.ro