WhatsApp-Image-2024-03-13-at-11.13.41.jpeg

La 53 de ani, Loredana Groza arată absolut senzațional. Cu toate că are un program extrem de încărcat, această reușește să fie foarte atentă la alimentație și să țină o dietă echilibrată. Iată la ce aliment îndrăgit de noi toți a renunțat artista pentru a avea o silueta fără de cusur!!

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul.
Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru”, a spus Loredana într-un interviu.

De asemenea, de mai mulți ani, îndrăgita solistă a renunţat la dulciuri, zahăr rafinat, junk-food, produse de patiserie şi cofeină.

Artista are și un mic secret, însă: bea în fiecare dimineață un pahar de apă fierbinte pe stomacul gol.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, a dezvăluit Loredana pentru internauți.

Ei bine, așa cum a dezvăluit chiar ea, așa arată meniul zilnic al Loredanei:

-mic dejun: iaurt cu fructe proaspete sau uscate;

-prânz: pește sau carne slabă albă (pui/curcan) și o salată;

-pentru desert alege mereu fructele;

-cină: o salată la care adaugă semințe și avocado sau un pește gătit fără ulei.

De menționat ar mai fi și faptul că, după cum s-a putut observă de pe rețelele de socializare, artista face permanent sport. În fiecare zi petrece aproximativ o oră și jumătate la sală.

 

 

A post shared by Bucsa Vlad (@vlad_bucsa)

Citește și: Camelia Șucu, despre dietă și stil de viață sănătos: „Nu există o cheie a sănătății care să stea agățată într-un singur cui” INTERVIU EXCLUSIV

Sursa foto: Instagram @loredanagroza

Preluat de la: csid.ro