scurgere-scaled.jpg

Menținerea scurgerilor curate și fără mirosuri este ușoară cu acest truc ingenios, care folosește două ingrediente de bază pe care probabil le ai deja în bucătăria ta.

Atunci când o scurgere se înfundă, poate duce la mai multe probleme, inclusiv mirosuri neplăcute și drenaj lent. Dacă nu este tratată, o scurgere blocată poate afecta întregul sistem de instalații sanitare și poate duce la dezvoltarea bacteriilor din cauza apei care stagnează în instalații.

Cea mai bună metodă de prevenire este să curățați scurgerile regulat, săptămânal sau lunar. Nu este necesar să cheltuiți bani pe produse de curățare scumpe care promit să deblocheze scurgerile. Puteți crea ușor acasă o soluție eficientă folosind ingrediente simple.

Potrivit experților, un amestec de oțet alb, apă fierbinte și bicarbonat de sodiu poate face minuni. O mulțime de videoclipuri și recomandări de la specialiști indică faptul că această metodă poate curăța eficient scurgerile și poate prelungi durata de viață a instalațiilor sanitare.

Sursă foto: envato

CITEȘTE ȘI: Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuveta din bucătărie. Unde se ascunde, de fapt, o cantitate uriașă de mizerie

Preluat de la: csid.ro