dont-keep-it-all-bottled-up-shot-of-a-woman-comfo-2023-11-27-05-14-48-utc-1200x777.jpg

O femeie de 30 de ani, aflată într-o relație de zece ani, se gândește serios să se despartă de iubitul ei după ce a găsit un obiect surprinzător sub patul lor. Descoperirea unui sutien necunoscut a stârnit suspiciuni și a determinat-o să ceară ajutorul internauților pentru a clarifica situația înainte de a lua o decizie finală.

Femeia povestește că, în timp ce făcea curățenie, a găsit sub pat un sutien care nu-i aparținea. Deși inițial a crezut că ar putea fi un sutien mai vechi pe care l-a uitat, a realizat că nu recunoaște stilul și nu își amintește să-l fi cumpărat vreodată. Fiind de mărimea ei, situația a devenit și mai confuză.

Nedorind să tragă concluzii pripite, femeia a apelat la o platformă de socializare pentru a cere sfaturi. Utilizatorii au sugerat diverse metode de a verifica proveniența sutienului. Unii au recomandat să verifice praful de pe obiect pentru a determina de cât timp se află acolo.

„Cât praf e pe el? Lucrurile se prăfuiesc dacă stau sub pat prea mult timp. Asta îți va spune de cât timp e acolo. Dacă nu are praf, e recent”, a scris un utilizator.

O posibilitate discutată a fost că sutienul ar putea aparține iubitei unui prieten de-al partenerului ei, care a avut grijă de casă în absența lor. Alți utilizatori au sfătuit-o să aibă o discuție calmă și directă cu partenerul său.

„Nu îl confrunți pentru că l-ar pune în defensivă. Îl întrebi calm și direct dacă știe ceva. Dacă nu ai mai multe dovezi, trebuie să te bazezi pe ce spune el pentru a lua o decizie”, a sugerat un alt utilizator.

Totuși, înainte de a lua o decizie definitivă, femeia intenționează să discute cu partenerul său și să verifice toate detaliile. De asemenea, va lua legătura cu prietenul care a stat în casa lor pentru a clarifica situația.

Sursă – https://www.mirror.co.uk/lifestyle/sex-relationships/im-breaking-up-boyfriend-because-33144156

Sursă foto – YuriArcursPeopleimages  / Envato

Preluat de la: csid.ro