1-5-e1718606308894.jpg

Pasionați de unicitatea și splendoarea ochilor, un cuplu din Chișinău a fondat un sudiou de fotografiere ultra detaliată a irisului ochiului uman. Proiectul are drept scop principal să ofere o experiență inedită și o memorie pentru totdeauna, tuturor doritorilor.

La Iris Studio Moldova, ochiul uman este tratat după criterii strict artistice. Acesta este fotografiat în mici detalii, cu o tehnologie specială, revelând nuanțele, contrastele, culorile deja existente, tipărit pe suporturi speciale și livrat clienților ca o operă de artă, pentru a aduce magie în casele acestora.

O asemenea capodoperă personalizată întru totul, poate fi un cadou excepțional atât pentru propria persoană, pentru un cuplu, cât și unei întregi familii.

Pentru produsul final, există o gamă de efecte estetice, formate, dimensiuni și materiale pentru imprimare (sticlă, piatră, pânză, aluminiu, hârtie fotografică în ramă), dintre care clienții își pot face alegerea.

Această călătorie captivantă în universul propriului ochi poate fi realizată cu orice prilej și se potrivește oricărui tip de iris: cu nuanță uniformă, cu heterocromie explozivă, cu linii, cu module sau cu pistrui presărați în jurul pupilei.

Studioul de fotografiere este localizat în CC Gemeni, Chișinău, bd Ștefan cel Mare 136 și vă așteaptă, cu drag.

Nu ezitați să va programați.

,,Din momentul în care a demarat proiectul nostru, observ tot mai des cât de deosebiți sunt ochii oamenilor pe care îi întâlnesc,detaliile contează atât de mult, cu siguranță natura are propria ei imaginație, și propriul său stil” a declarat Iurie Palade, fondatorul proiectului Iris Studio Moldova.

,,Ochii clienților noștri ne alimentează pasiunea, zi de zi. Fiecare ochi este diferit și conține propriul său peisaj,  asemeni unui univers, care abia așteaptă să fie explorat”, susține Daniela Palade, fondatoarea proiectului Iris Studio Moldova

Preluat de la: diez.md