petrecere.jpg

Încă nu ai reușit să îți faci planurile pentru seara de vineri? Locuitorii capitalei vor avea posibilitatea de a se distra la un nou tip de petrecere. Silent disco este un concept în care participanții ascultă muzică prin căști wireless, în loc să fie redată prin sistemul de amplificare tradițional. Datorită unui tânăr DJ, evenimentele vor fi organizate în premieră la Chișinău.

În timpul unei petreceri silent disco, publicul primește căști și poate alege dintre mai multe canale de muzică. Fiecare canal este asociat unei culori sau unui gen muzical diferit, iar participanții pot comuta între canale în funcție de preferințele lor.

Ceea ce face ca silent disco să fie deosebit este că, în absența sunetului amplificat, petrecerea este într-un fel silențioasă din exterior.

Evenimentele silent disco sunt apreciate, pentru că oferă o mai mare flexibilitate și interactivitate. Participanții pot ajusta volumul muzicii în căști și pot socializa mai ușor în timpul petrecerii. De asemenea, pentru organizatori, silent disco oferă avantajul de a putea desfășura petreceri în spații restrânse sau în zone sensibile la zgomot.

Silent disco în Moldova

Petru Pșeneac, producător de muzică și DJ cu o experiență de 12 ani, a fost captivat de conceptul de petrecere silent disco după ce a trăit o senzație magică la un festival în România și Italia. Inspirat de noua formă de distracție, Petru a hotărât să aducă valul silent disco și în Moldova, oferind publicului local o perspectivă muzicală unică și inovatoare. Astfel, pe 23 iunie, începând cu ora 23.00, toți doritorii și doritoarele vor avea posibilitatea de a se distra într-o atmosferă deosebită.

Pentru a crea o petrecere silent disco memorabilă, Petru Pșeneac a pregătit elemente speciale ce vor amplifica senzațiile participanților și vor adăuga unicitate evenimentului. Potrivit organizatorilor, vizualurile 5D, artiștii și invitații speciali vor contribui la crearea unor momente de neuitat.


Sursă: Petru Pșeneac

Organizatorii promit o experiență sonoră de calitate, folosind echipamente bune, inclusiv căști cu sunet HI-FI și trei canale de muzică pe aceeași scenă. Participanții vor avea posibilitatea de a alege dintre diferite genuri muzicale și de a se bucura de preferințele lor personale. Primul canal va fi dedicat valurilor de Minimal Deep Tech, al doilea va reda ritmurile relaxante ale genului Lo-Fi Beats, iar al treilea va oferi sunete ambientale, oferind participanților o pauză între seturile artiștilor și ocazia de a savura un cocktail.

Deși este pentru prima dată când se organizează un eveniment de acest gen în Republica Moldova, Petru este convins că feedbackul va fi pozitiv, având în vedere că petrecerile silent disco au fost întotdeauna apreciate de participanți. El îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să trăiască noi emoții și să creeze amintiri plăcute.

În ceea ce privește motivarea publicului să participe la petrecerile silent disco, tânărul subliniază noutatea conceptului și încărcarea cu senzații noi, precum și crearea de amintiri plăcute.

Pentru tinerii care doresc să organizeze evenimente inovatoare și neconvenționale în Moldova, Petru oferă următorul sfat: „Nu aveți frică să încercați ceva nou. Cine nu riscă, nu câștigă. Cât mai mult curaj și înainte. Creativitatea este cheia succesului.”

Mai multe detalii despre petrecere găsiți aici.

Accesul la silence disco este interzis pentru persoanele care nu au atins vârsta de 18 ani.

Preluat de la: diez.md