1-10-1.jpg
Château Vartely anunță toți iubitorii de vinuri și experiențe savuroase despre lansarea unei oferte extraordinar de tentante. Pentru doar 99 euro, tu și persoana dragă, te poți bucura de o experiență oenogastronomică unică, care include:

# Tur Vinicol PREMIUM (degustare de 5 vinuri excepționale asociate gastronomic)

# Excursie ghidată prin vinărie

# Cazare / 1 noapte cu mic dejun

# Transport

Alege să-ți petreci timpul la Château Vartely şi vei rămane impresionat de frumusețea locului, de ospitalitatea gazdelor și cunoștințele împărtășite despre extraordinara industrie a vinului. În cadrul turului vinicol PREMIUM vei degusta cinci vinuri delicioase, premiate la numeroase concursuri internaționale în asociere gastronomică. Vinuri albe, roșii și roze, inclusiv excepționalul Taraboste, le vei degusta împreună cu bucate savuroase, atent selectate de bucătar și oenologul vinăriei.

1

Alături de turul vinicol Premium, Château Vartely te invită să descoperi și tururile Aristocrat, Voyage, Divin sau Express care îți oferă ocazia perfectă de a explora arta și cultura oenogastronomică prin degustări de vinuri și gastronomie autentică, care te vor răsfăța vizual și îți vor încânta papilele gustative. Mai multe detalii găsiți aici.

Grăbește-te să le descoperi.

Oferta este limitată iar rezervarea prealabilă este obligatorie. Din acest motiv, trimiteți un e-mail la [email protected] sau sunați reprezentanții vinăriei la +373 68 500 555.

 

(foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Vinăria Chateau Vartely – un refugiu colorat din inima Moldovei

Preluat de la: diez.md