ARTICLE_cover.jpg

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să vezi ideea ta devenind realitate? Ei bine, Upcelerator îți întinde o mână de ajutor pentru a face acest lucru posibil în cea mai recentă ediție a programului de accelerare „Upcelerator”. Fie că ești în Moldova sau în diasporă, dacă vrei să lansezi un start-up în domeniul tehnologic, poți primi sprijinul de care ai nevoie pentru a transforma viziuni inovatoare în afaceri de succes.

Programul de trei luni este conceput pentru a transforma ideea ta într-un produs pregătit pentru a fi lansat pe piață. Vei beneficia de toate uneltele și cunoștințele de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta propriul start-up scalabil.

# Online, tehnologic și gratuit „Upcelerator” se desfășoară integral online, ceea ce înseamnă că poți participa de oriunde te-ai afla pe glob, cu condiția să ai o conexiune bună la internet și să vorbești engleză la nivel B2. Nu mai e nevoie să te limitezi din cauza locației geografice, fie că ești acasă în Moldova sau în orice alt colț al lumii.

# Mentorat de la 30+ experți internaționali – imaginează-ți că ai la dispoziție o întreagă rețea de mentori și experți internaționali, gata să-ți împărtășească din experiența lor vastă în domeniul tehnologic, IT, finanțe, marketing și multe altele. Acești mentori au fost în locul tău, au construit și investit în startup-uri tehnologice și acum sunt aici să te ghideze.

# 13 module de la A la Z – vei explora un curriculum complet, care acoperă tot ce ai nevoie pentru a-ți construi și scala startup-ul tehnologic. De la aspecte legale la strategii de marketing, vânzări, vei învăța cum să-ți transformi ideea într-o afacere de succes și să o crești rapid și eficient.

# 0 % equity – unul dintre cele mai mari avantaje ale programului „Upcelerator” este că îți permite să păstrezi 100 % din acțiunile companiei tale. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce afacerea ta crește și se dezvoltă, tu rămâi în control total asupra deciziilor și direcției de viitor, fără a fi nevoie să renunți la o parte din compania ta în schimbul asistenței și resurselor pe care le oferim.

# Posibilitatea unei investiții de 25 000 de euro – pe lângă faptul că îți păstrezi integral acțiunile, ai și o oportunitate extraordinară de a atrage o investiție de 25 000 de euro de la comunitatea de business angelsMozaic. Această investiție poate fi un impuls crucial pentru accelerarea afacerii tale, oferindu-ți resursele financiare necesare pentru a scala rapid și eficient.

# Colaborare cu cei mai inovativi – vei avea oportunitatea unică de a lucra alături de alți fondatori de startup-uri, de a împărtăși experiențe și de a crea conexiuni valoroase cu participanți din diferite țări și domenii, învățând că nu ești singur în această călătorie antreprenorială.

Vestea cea mai bună? Înscrierile sunt acum deschise pentru noua ediție. Locurile sunt limitate, dar te poți înscrie aici. 

Nu-ți face griji, există o soluție. Participă la webinar-ul live cu Sergiu Matei, CEO la Index, pentru a înțelege mai bine ce presupune un start-up tehnologic și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți construi propria afacere de succes în acest domeniu.

Evenimentul „Introducere în Startup-uri Tech” va avea loc în data de 22 februarie, ora 18.15. Este gratuit și te poți înscrie aici.

Dacă nu ai claritate asupra ideii care merită pusă în practică sau care ar funcționa pe piață, poți participa la un alt eveniment. Descoperă cum să filtrezi și să alegi cea mai bună idee de afacere la workshopul gratuit cu Nick Himowicz, expert internațional în inovație. Acesta va avea loc în data de 26 februarie, ora 18.00 și te poți înscrie aici.

Upcelerator este un accelerator pentru startup-uri în faza incipientă, organizat într-o ediție specială de către Dreamups și Orange Digital Center, co-finanțat de CEI – Central European Initiative, susținut prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie,  dar și sprijinit de comunitatea de investitori „Mozaic”.

Preluat de la: diez.md