XY-Pre-Accelerator-III-1.jpg
Programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III care se va desfășura în perioada 15 septembrie-30 octombrie 2021, promite să ofere ajutor antreprenoarelor din Moldova. Pe lista beneficiilor oferite de program se numără șase experte și experți care vor petrece o lună și jumătate alături de cele 30 de participante selectate în program.

Mai jos vă prezentăm mentorii și mentorele din cadrul celei de-a treia ediții a programului XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship.

Ionela Titirez, Manager/Technology Consulting/Country Coordinator EU4Digital Facility, Ernst and Young

Ionela Titirez are o experiență de peste 18 ani în diverse domenii, inclusiv startup-uri, rețele sociale, gestionare de afaceri, marketing, consultanță și dezvoltare internațională.

În ultimii ani, Ionela a fost implicată în programe de mare impact, promovând transformarea digitală, construirea ecosistemului ICT, promovarea culturii antreprenoriale, construirea comunității de start-up și inovarea în educație.

<!–

–> <!–

–>

Ana-Maria Costișanu, Co-fondatoare Eclair

Ana-Maria Costișanu a fondat primul magazin conceptual de decor pentru casă din Moldova. De 7 ani pe piață, compania își educă consumatorii prin diverse bloguri și rețelele de socializare.

Andrei Suleanski, Business Tracker

Andrei Suleanski este un antreprenor în serie care și-a înființat prima afacere la vârsta de doar 22 de ani. De atunci, a lansat un număr destul de impunător de afaceri, dintre care 10 au eșuat iar 4 sunt de succes. În ultimii 4 ani, activează ca business tracker și oferă ajutor persoanelor care planifică să se lanseze în antreprenoriat.

Natalia Bejan, Strategic Marketing Consultant, Tekwill

Natalia Bejan este manageră de proiecte și consultantă în industria FinTech și Marketing, cu experiență de lucru în 15 țări din Europa și Asia. Ea a creat un card bancar virtual în China, aplicând tehnologia de plată cu ajutorul codului QR, care în prezent este utilizat de peste 2 milioane de consumatori în peste 8 milioane de magazine din China.

Elena Zbârnea, fondatoare Sophie

Elena Zbârnea este fondatoarea și designer-ul din spatele „Sophie”, un brand de rochii de nuntă minimaliste și contemporane, care a câștigat rapid popularitate în Moldova și România. Elena este o antreprenoare creativă și lideră cu peste 12 ani experiență în management și fashion. Deține o vastă experiență în domeniul creativ, construind de la bază atât un brand de îmbrăcăminte, cât și o revistă, dovedind capacitatea de a crea produse de calitate. 

Riccardo Fedeli, Head of New Business IT, Picanova

Riccardo Fedeli este antreprenor în domeniul IT. Pe parcursul carierei sale profesionale, a lansat mai multe companii IT precum OFarm sau E-Dezine iar la moment deține poziția de Head of New Business IT în cadrul companiei germane Picanova GMBH.

Participarea la programul XY Pre-Accelerator: Women Entrepreneurship III este absolut GRATUITĂ și este posibilă în baza completării formularului de înregistrare.

Înscrierile la program sunt deschise până pe 10 septembrie 2021.

Programul are o durată de 6 săptămâni, din 15 septembrie-30 octombrie 2021.

Mai multe detalii despre program pot fi găsite în pagina de facebook.


Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu sprijinul financiar al Suediei.

Preluat de la: diez.md