اليونان-من-أفضل-أماكن-السفر-بالعالم.jpg
Teatrul Național Eugene Ionesco organizează ultima tombolă a stagiunii aniversare în cadrul spectacolului „O istorie foarte simplă”. La prețul unui bilet devii participantul tombolei și ai ocazia să câștigi unul dintre premiile de excepție. Cea de-a șasea tombolă va avea loc pe 18 iunie la 18:30. Extragerea va avea loc după încheierea spectacolului.

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit
el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

Printre premiile oferite de această dată se numără:

# Premiul Mare: O vacanță de opt zile în Grecia oferită cu drag de Panda Tur;

# Un set divin Bardar oferit cu drag de Vinăria Bardar S.A;

# Un certificat cadou în sumă de 400 lei pentru două persoane oferit cu drag de Cafeneaua Uptown;

# Un set de cărți populare oferite cu drag de Librăria Bestseller;

# O excursie cu degustare la fabrica de bere „Efes Moldova” pentru tine și prietenii tăi (de la 5 la 15 persoane, în funcție de câți prieteni vrei să inviți) oferită cu drag de Efes Moldova;

# Un premiu surpriză oferit cu drag de Teatru.

Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene IonescoInformații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Preluat de la: Diez.md