1487864010948.jpg

Ajută echipa „Casa Mărioarei” să dăruie cât mai multă dragoste și energie pozitivă celor din jur. În cadrul campaniei „Pentru tine o urare, pentru noi căldură mare”, echipa confecționează felicitări originale handmade prin care doresc să surprindă femeile dragi din viața ta cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

Pentru a-și putea continua activitatea și dezvolta campania, echipa a inițiat o campanie de crowdfunding pe Guvern24 în care roagă oamenii să fie receptivi și să le întindă o mână de ajutor.

„Casa Mărioarei” este casa noilor începuturi pentru mii de femei din Moldova, un adăpost temporar și un centru de reabilitare pentru victimele violenței în familie.

În afară de serviciile de asistență socială, juridică, psihologică și medicală pe care le oferă, beneficiarele găsesc acolo liniștea și forțe interioare pentru a ieși din cercul vicios al violenței.

„E o muncă care ne place și de care ne mândrim. Confecționăm felicitări hand-made prin care vrem să surpindem femeile dragi din viața ta cu ocazia sărbătorilor de primăvară. E un semn al nostru de mulțumire pentru susținerea cauzei noastre”, a scris Anastasia Cireș pe Guvern24.

Dacă dorești să soliciți o felicitare poți expedia un mesaj privat fie pe pagina de Facebook a echipei, fie la adresa electronică: casamarioarei2014@gmail.com. Felicitările vor fi expediate prin intermediul serviciului Poșta Moldovei, doar pe teritoriul Republicii Moldova”

„Avem mai multe modele, alegerea este mare, iar felicitările sunt încărcate cu multă energie pozitivă, or în tot ce facem aici, la Casa Mărioarei, depunem dragoste și suflet”, a mai scris Anastasia.

Dacă dorești să susții campania „Pentru tine o urare, pentru noi căldură mare” poți dona online, prin intermediul cardului, poți trimite un sms cu numărul 606 la numărul scurt 1555 (pentru abonații Moldcell, suma unui sms fiind de 24 de lei) și vei aduce sărbătoare și o mare căldură în Casa Mărioarei. De asemenea poți accesa pagina campaniei de crowdfunding.

Contribuțiile adunate vor acoperi cheltuielile pe care le suportă pentru încălzire. Lunar acestea constituie circa 17 000 de lei pentru asigurarea condițiilor termice decente pentru cel puțin 24 de beneficiari.

Preluat de la: Zugo.md