charles.jpg

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru prostata mărită. În prezent, Suveranul urmează un tratament strict, dar este „frustrat” de ritmul în care se recuperează. Iată ce spun apropiații lui! 

Regele Charles al Marii Britanii suferă de cancer, iar medicii i-au recomandat să urmeze un tratament. Din păcate, el este supărat de faptul că se recuperează prea lent și nu își poate îndeplini sarcinile. Nepotul lui, Peter Phillips, a dezvăluit cum se simte Suveranul.

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai regretatei regine Elisabeta a II-a şi fiul prinţesei Anne, a declarat pentru Sky News Australia că Regele nu a crezut că recuperarea lui va dura atât de mult. Este nerăbdător să revină la normalitate.

Citește și: Regele Charles are cancer. Anunțul dat de Palatul Buckingham!

„Este frustrat că nu poate continua să facă tot ceea ce ar vrea să poată face. Întotdeauna îşi presează personalul şi pe toată lumea – medicii şi asistentele sale – pentru a putea spune: de fapt, pot să fac asta, pot să fac asta?”, a dezvăluit nepotul său.

Zilele trecute, regina Marii Britanii, Camilla, a declarat că soţul ei, Charles, se simte „foarte bine”. 

În plus, Charles speră că va participa la slujba de Paşte. În schimb, Palatul Kensington a anunțat deja că nici Kate şi nici soţul ei, Prinţul William, nu vor fi prezenţi la slujba de Paşte. Kate Middleton a anunțat recent că suferă de cancer și că urmează chimioterapie preventivă.

Vineri, 26 ianuarie 2024, Regele Charles al III-lea a fost operat în urma unei hipertrofii de prostată, la o clinică privată din Londra, situată în cartierul înstărit Marylebone. Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, dar nu se știe momentan data la care va reveni.

„Majestatea Sa ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au adresat urări în această săptămână şi se bucură să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra sensibilizării unor probleme de sănătate publică”, anunța Palatul Buckingham.

Sursa foto: Profimedia

Preluat de la: csid.ro