Gandacii-de-bucatarie.jpg

Cu două ingrediente pe care le ai acasă poți extermina gândacii de bucătărie în timp record. Iată care este trucul genial care te poate ajuta în acest sens.

Una dintre metodele naturale, pentru care nu trebuie să scoți bani din buzunar, este realizată din cafea și zahăr. Amestecul dintre acestea reprezintă o capcană mortală pentru gândacii atrași de miros.

Tot ce ai de făcut este să pui la fiert o cantitate generoasă de apă. Într-un recipient adaugă câteva linguri de cafea și două lingurițe de zahăr. Amestecă bine cele două ingrediente și apoi toarnă-le împreună în apă fierbinte.

Soluția astfel obținută se toarnă în recipiente mici care se lasă în colțurile din bucătărie. Se pot pune și în alte zone din casă pe unde ar putea stă gândacii. Insectele vor fi alungate imediat de combinație dintre cafea și zahăr.

Sezonul cald este sezonul în care gândacii de bucătărie își fac apariția. Aceștia se adaptează perfect condițiilor de viață din spații publice și apartamente, hrănindu-se cu resturile ce cad pe jos în zone în care se lucrează frecvent cu mâncarea.

Este esențială eliminarea gândacilor din casă, deoarece pot transmite diferite boli. Ei locuiesc de obicei în bucătărie sau în baie, pentru că iubesc întunericul și mediile umede. În plus, acolo unde gătim ei vor găsi resturi de mâncare și chiar gunoi, pe care adoră să le mănânce.

Citește și:

FOTO: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro