Dreamiconx_Speaker_Landscape.jpg

Pe 26 martie, la Dreamiconˣ, cinci speakeri din România, Marea Britanie, Bulgaria, Grecia și Moldova vor împărtăși experiența reală de a lansa un produs/serviciu pe piețe noi în panelul „Experiences and advice for international expansions”.

Succesul internațional – o destinație dorită pentru multe afaceri, dar cum reușesc acestea să ajungă acolo? Este întrebarea care îi preocupă pe antreprenorii și liderii de afaceri din Moldova în căutarea expansiunii globale.

Ce este Dreamiconˣ: Go-To-Market Conference?

Un eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniul tech, oferind o platformă pentru învățare, networking și explorarea strategiilor de extindere pe piețele internaționale. Scopul său este să ofere participanților instrumentele și cunoștințele necesare pentru succesul în afaceri globale.

Panelul „Experiences and advice for international expansions”

Discuția va explora modalități de abordare a provocărilor internaționale, cum ar fi înțelegerea piețelor străine, gestionarea resurselor și depășirea barierele culturale și de comunicare. Alături de cinci speakeri regionali, panelul va dezvălui provocările și oportunitățile specifice în extinderea internațională, din diverse perspective – SaaS, sport, marketing sau dezvoltare de software.

Moderatoare: Adriana Spulber, șefa departamentului de comunicare la Underline Ventures, un fond de investiții de 20 de milioane de dolari. Adriana va facilita discuțiile despre strategiile cheie pentru succesul pe piețele internaționale.

Lisa Guțu, vicepreședintă de vânzări EMEA la Yapily, aduce cu ea o carieră impresionantă în vânzări și dezvoltarea afacerilor în Uniunea Europeană. Ea va împărtăși informații valoroase despre construirea unei prezențe puternice pe piețele internaționale.

Alexander Naydenov, șef de vânzări la Hygraph, va oferi sfaturi practice pentru extinderea cu succes a afacerii tale. Cu experiență în vânzările la scară de întreprinderi și în penetrarea piețelor globale, Alexander este un expert în domeniu.

Alexandra Novosiolova, CEO la Lobster Weight, va împărtăși experiențele și strategiile sale pe care le-a folosit pentru a naviga cu succes pe piețele din Asia și SUA. Cu o companie în creștere rapidă, Alexandra aduce cu ea o perspectivă unică și practică.

George Carey-Simos, director de strategie digitală la Social Mellon, va aduce perspective valoroase despre cum să folosești mediul online pentru a-ți extinde afacerea în întreaga lume.

Dreamiconˣ reprezintă o oportunitate deosebită pentru antreprenori, fondatori de start-upuri și profesioniștii din industria IT de a obține informații valoroase și de a descoperi strategii eficiente pentru extinderea afacerilor pe piețele internaționale.

Conferința va avea loc pe 26 martie 2024, între orele 9.30 și 16.00, Clasa Viitorului (str. Ion Creangă, 1), Chișinău.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Biletele la eveniment le puteți cumpăra aici.

Preluat de la: diez.md