UNG03731.jpg

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar tu încă nu ți-ai decorat casa? Simți că toată lumea are masteratul în design interior, în afară de tine? Nu-i bai! Te ajutăm noi să ieși elegant din această încurcătură. La METRO găsești o varietate enormă de globuri pentru brad, luminițe, jucării din pânză, ceramică, metal sau lemn. Recomandarea noastră este să alegi o tematică generală – aceeași gamă de culori sau același material la baza decorului.

Ca să-ți faci o idee despre cum ai putea combina frumos multitudinea de opțiuni din această perioadă, am făcut o selecție de jucării pentru brad, luminițe, jucării din pânză, ceramică, metal sau lemn de la Tarrington House, marcă proprie METRO.

Așadar, să le luăm pe rând.

Alege o culoare și scapă de probleme

Nu o să dai greș dacă-ți decorezi casa alegând o culoare dominantă. Designul clasic, asociat cu această perioadă a anului, are la bază culoarea roșu, care merge perfect cu verdele crud al bradului.

Roșu este culoarea simbol a Crăciunului. Se spune că globurile roșii cu care împodobim bradul amintesc de merele roșii pe care oamenii le agățau de brazi, în cele mai vechi timpuri. Roșul, utilizat în combinație cu verde sau auriu atrage atenția și aduce o stare festivă în locuință.

Totuși, dacă vrei să mergi pe un scenariu mai „curajos”, poți alege unul din următoarele scenarii.

Albul și/sau argintiul sunt pentru tine dacă-ți este mai aproape stilul scandinav. Acestea creează un aspect rafinat prin liniile simple și elegante. În plan simbolic, argintul este considerat un metal rece, iar pentru o ambianță sofisticată, acesta se poate combina cu nuanțe luminoase, pastelate. De exemplu, poți folosi o combinație de globuri argintii și albe la împodobirea bradului. Vei obține o atmosferă aerată și elegantă.

Galbenul și/sau auriul, desigur, sunt încă o opțiune bună. Pe deoparte, umpli casa de culoarea soarelui și a luminii de care ducem lipsă în această perioadă. Pe de altă parte, aduci în casă culoarea aurului pe care l-au dăruit magii pruncului Isus și sau a stelei pe care au urmat-o magii ca să-l găsească. Îl găsești la METRO în diferite forme – globuri, luminițe, beteală, jucării.

Dacă ai ajuns la METRO și-ți fug ochii, nu poți hotărî ce culoare să alegi, poți să decorezi fiecare cameră în câte o culoare.

Simplitatea – cu ea nu dai greș

Această perioadă a anului poate fi copleșitoare uneori, iar decorarea casei să-ți pară un efort pentru care nu ai resurse. Dacă preferi să eviți pompa sărbătorilor de iarnă, dar nici nu vrei să treacă pe lângă tine, avem o propunere pe care nu o vei putea refuza. Alege decorațiunile din lemn, ceramică, pânză sau metal. Pe lângă faptul că acestea se vor integra foarte organic în casa ta, știi sigur că ele nu vor ieși din modă anul viitor.

Simplitatea este punctul de pornire în cazul în care vei da preferință acestei idei. La METRO găsești Moși Crăciuni și reni în straie diferite, din lemn sau din metal, brazi și obiecte de decor din ceramică.

Această opțiune este, la fel, una potrivită în cazul în care ai spațiu limitat pentru decorațiuni. Mai ales că la METRO găsești și coronițe și crengi false de brad, care vor ține perfect loc unui conifer în casa ta. 

Preluat de la: diez.md