pexels.png

Schimbările bruște de temperatură pot bulversa buna funcționare a oragnismului. Vezi câteva soluții eficiente pentru a evita șocurile specifice

Schimbările de temperatură afectează majoritatea oamenilor într-o măsură mai mare sau mai mică. De altfel, schimbările sezoniere clasice au fost înlocuite treptat de modificări termice bruște, cu efecte nemijlocite asupra organismului tău. Corpul uman resimte din plin trecerile de la frig la temperaturi de aproape 20 de grade Celsius, urmate apoi de noi episoade de răcire a vremii. Aceste schimbări sunt resimțite de corpul uman și se manifestă printr-o lipsă de energie, capacitate redusă de concentrare, apatie și schimbări de dispoziție inexplicabile.

Câteva măsuri simple recomandate de medici îți pot menține starea de sănătate și tonusul psihic pentru a face față cu bine schimbărilor bruște de temperatură:

Aceste recomandări sunt la îndemâna oricui și pot fi practicate cu regularitate. Atenția pe care o acorzi propriului corp, fiind atent la semnalele organismului și grija pentru sănătate încep cu lucruri simple, dar care se pot dovedi extrem de utile în timp.

sursa foto: Pexels

 

 

Preluat de la: csid.ro