Edith-Gonzalez-1.jpg

Aproape cinci ani au trecut dela moartea îndrăgitei actrițe de origine mexicană Edith Gonzalez, după o luptă curajoasă cu cancerul ovarian. În această perioadă, singura ei fiică, Constanza, se apropie de vârsta de 20 de ani și a ales să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor, preferând discreția și intimitatea.

Edith Gonzalez, cunoscută pentru roluri memorabile în telenovele precum „Salome”, a părăsit această lume la vârsta de 54 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în industria cinematografică mexicană. Diagnosticată cu cancer ovarian în 2016, actrița a luptat cu boala și a suferit mai multe intervenții chirurgicale în încercarea de a învinge această cumplită afecțiune.

Constanza, unica sa fiica, va împlini curând 20 de ani și a fost mereu protejată de familia sa de atenția publicului și a presei. Deși moștenește frumusețea mamei sale, Constanza a evitat expunerea mediatică și a preferat să trăiască într-un mod cât mai normal posibil. Rareori a fost văzută la evenimente publice, iar aparițiile sale au fost întotdeauna alături de tatăl ei, Santiago Creel.

 

În luna ianuarie a acestui an, Constanza a fost prezentă la un eveniment organizat de Xóchitl Gálvez, un candidat la alegerile prezidențiale din Mexic, însoțită de tatăl ei. Imaginile surprinse la eveniment arată o tânără elegantă și discretă, cu părul blond și o prezență care reflectă o moștenire de grație și distincție.

Tatăl lui Constanza, Santiago Creel, este un cunoscut politician mexican care a deținut funcții importante în guvern, inclusiv cea de ministru de interne al Mexicului. Relația dintre Edith Gonzalez și Santiago Creel, deși nu a fost lungă, a fost una din care s-a născut dragostea vieții lor, Constanza, în 2004. După moartea prematură a actriței, Constanza a rămas sub îngrijirea tatălui ei biologic și a soției acestuia, Paulina Velasco, alături de surorile sale vitrege.

 

Sursă – https://mundonow.com/en/edith-gonzalez-daughter-costanza/

Sursă foto – Instagram

Preluat de la: csid.ro