pixel.png
Despre Nicole Kidman se vorbeşte ori de câte ori apare în spaţiul public că este o femeie frumoasă şi o actriţă al cărei talent este incomparabil, dar foarte puţini ştiu că actriţa se mândreşte cu o nepoată care i-a moştenit frumuseţea. Cele două seamănă izbitor, ba mai mult, tânăra îşi doreşte să-i calce pe urme mătuşii sale.

Cine este nepoata lui Nicole Kidman?

Lucia Hawley este fiica surorii vedetei, Antonia Kidman. Ea e studentă la jurnalism, dar speră să devină actriţă. 
 
„Lucia o adoră pe Nicole şi îşi doreşte din toată inima să-i calce pe urme – nu doar în pasiunea pentru modă pe care o au amândouă”, a declarat o sursă pentru Woman’s Day. „E studentă la jurnalism, dar, de fapt, este tot mai apropiată de lumea actoriei”, a mai spus aceasta.
<!– Vulpița a ajuns la Vaslui. Ce a făcut prima dată?! Celebritatea i s-a urcat la cap–> CITESTE PE EVZ.RO: Vulpița a ajuns la Vaslui. Ce a făcut prima dată?!…
<!– Băsescu a răbunit! Suntem in fata unei pandemii scapate de sub control. Care e singura salvare–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Băsescu a răbunit! Suntem in fata unei pandemii…
 

Cele două au o legătură foarte strânsă, iar asta se vede din apariţiile la diverse evenimente. De exemplu, Nicole Kidman şi nepoata ei au apărut la începutul anului la premiera filmului ”Destroyer”.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 
„Îi place să vină aici, fiindcă poate să vadă o latură diferită din lumea filmului”, a declarat vedeta.
 
Lucia Hawley a declarat în trecut că îi place facultatea şi că se pregăteşte pentru o carieră precum cea a mamei sale.
 
Antonia Kidman a fost jurnalist la postul de televiziune Channel Nine, unde a lucrat la emisiunea „Today”, apoi s-a mutat în oraşul australian Newcastle, unde a devenit reporter la postul de televiziune NBN.
 
Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul „Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James.
 
Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum „Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum „Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum „Dogville” de Lars Von Trier, notează Mediafax.
 
În 1999, Kidman a jucat în „Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul „Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
 
Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul „Orele” (2002).
 
 

Preluat de la: csid.ro