miron.jpg

Leonard Miron, în vârstă de 54 de ani, duce o viață complet diferită după ce s-a vindecat de cancer. Fostul moderator tv a slăbit considerabil, iar pozele postate pe rețelele de socializare stau dovadă în acest sens. 

Leonard Miron a ales să se retragă de ani buni din televiziune și se orienteze spre un alt domeniu de activitate. Din păcate, viața i-a dat și o lovitură dură. În 2018, el a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Fostul prezentator de la TVR mărturisea că și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu el dat fiind că lua din ce în ce mai mult în greutate și nu reușea să slăbească.

„Anul trecut (n.r. 2018), în luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul ei de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi. Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, explica Leonard Miron, conform okmagazine.ro.

Citește și: Kate Middleton are cancer. Cum a aflat Prințesa de Wales că suferă de această boală cruntă: „Un șoc uriaș”

A reușit să se vindece, așa că a decis să-și schimbe total stilul de viață. Fostul prezentator de televiziune a slăbit enorm, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. Pe rețelele de socializare, fanii săi au fost șocați să vadă cum arată acum Leonard Miron. În plus, el a îmbătrânit foarte mult și nu mai arată deloc ca pe vremea când era pe micile ecrane.

 

În urmă cu mai bine de șase ani, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Fostul prezentator tv povestea cum a aflat că suferă de această boală cruntă.

„În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, mai adăuga el.

Sursa foto: facebook Leonard Miron

Preluat de la: csid.ro